Thursday, March 3, 2011

Sampai bila² pun saya bangga menjadi pelajar UiTM :)



Hai korang! :) Hari tu kan i ada common test. Ada 4 test semuanya dan semua test tu buat dekat dewan baru siap UiTM. Hihii. Best sangat rasa macam kitorang je yang rasmikan. KAHKAHKAH perasann! Dulu masa still under construction, i selalu tertanya² bila lah dia nak siap kan. Macam tak sempat je i nak merasa dewan tu. Tapi rupa²nya sempat. Hihii. Alhamdulillah. So, nanti i dapat la konvo kat sana. :D


Lepas test hari tu, i dengan Ayin dah pasang niat nak tangkap gambar depan dewan. Gambar kurang baik. Harap maaf :)











Nama dewan ni Dewan Agung Tuanku Cancelor (DATC). Dewan ni sebenarnya untuk majlis konvokesyen. Hari tu ada buat tayangan Hantu Kak Limah Balik Rumah bersama dengan Naib Cancelor kitorang, Dato' Prof. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar. Sporting kan dia tengok movie dengan kitorang. Tapi i tak pergi la. Rugi pulak rasa. Hehe. Kat gambar atas ni tak nampak sangat dewan tu. Nah tengok gambar lain supaya lebih jelas :)











pic courtesy; hakimfaridzul



Sebelum menutup tirai i nak kongsi sesuatu. I suka Dato' Sahol punya update status yang ni :)





Tak sabar pulak nak balik rumah esok. Bila ingat betul² rupanya dah tiga minggu tak balik. Patut la rasa kritikal semacam. HAHAHA. Esok malam nak tengok I am Number Four dengan family. Sebenarnya dah tengok dah. Tapi perasaan tengok dengan family kan berbeza. Hehee.

I my family so much! :)

Ok lah. Thanks for reading. Bye! :)

10 comments:

alin duan said...

cantik dewan tu taz..weh, ko klu ada pape yg bleh kongsi pasal mn2 subjek, jgn kedekut sgt nk kongsi, hahaha..

taz said...

Alin; HAHAHA. mana ada kedekut. Ko akaun jugak kan?

Cik Mira said...

perghhh da siap? gila cantik!! rugi nyeee ni yg rase nak smbung blaja balik nih T_T

Saff Su said...

wah tak sabar lak aku nak konvo kat situuuuuuuuuuuu...akhir tahun ni

sizuka[Izzati] said...

besau gila dewan tuh.syok ah tengok movie.heee~

FATIN SYAFIQA said...

cantiknya dewan! blog u kemas gile! suka tgk!

azrul said...

temok suda anda ni..hahaaa..senang hati ek?

taz said...

Cik Mira; hihi. cantik kan? :)

Saff Su; sabau ehh. hehe

sizuka[Izzati]; tau takpe. huhu. buat konsert pon best! :P

azrul; memang camni lah! sedih :(

alin duan said...

aah la, akaun gak, pg td baru test far 450..susah!!!!

farid fizi said...

waa...lawa laaa...!!!!!