Saturday, March 12, 2011

So Shut Up Boy!



I balik rumah lagi this week. Ada driving class kan. Hehee. Balik² je ajak Nabiyah karaoke. Dia memang laju je bab² karaoke ni. Bukan karaoke kat karaoke jamban tu. Ni karaoke kat laptop je. Yang i share dulu dekat sini.


Kalau tanya Nabiyah nak lagu apa, mesti dia pilih lagu ni. Favourite dia. I pun dah boring kot dengan lagu ni sebab dulu suka gila hari² nak dengar 10 kali lama² jadi boring dah. HAHAHA. I rakam Nabiyah nyanyi semalam. Lawak gila. Dah la taktau lirik main nyanyi ikut suka hati dia je.




Lepas tu i pun ter-menyibuk menyanyi sekali dekat last² tu. HAHAHA. Bilik bersepah gila balik² rumah. Haihh tension. Ok lah. Tu saje nak update. Jap lagi update lagi. Babai :)


Hai. Saya Nabiyah :)

Penyanyi asal. Berdarah hidung korang tengok. Bagi yang lelaki je la. HAHA





14 comments:

syakey said...

pesyen apa baju tade lengan pkai tudung. hahah...

taz said...

shakey; Alaa. budak kecik je pun. Dia pakai dress lepas tu nak main² shawl kakak dia. hehe

Luth Textile said...

Suara taz lg comel kot? Hihi

taz said...

Luth; WAKAKAKKAKA. jangan buat lawak kat sini.

sueRAFE said...

ya ALLAH, sumpah comeelll.
[berdarah hidun] arghhhh

Ika Elmo said...

nabiyah nie comel la. cubit sikit! :D

taz said...

sueRAFE; hahaa. :D

ika; cubit kak ika dulu :P

farid fizi said...

klas driving??? lesen keta?

Muhamad Zaki Zafir said...

wow..mmg hmpir same lah.yg ni yg berdarah hidung tgk, sbb x sangka nabiyah hafal.yg vid bwh tu tgk mcm bese2 je.. :)

"yu dok dok me".haha comel. :D

oMEL bLaCk said...

waHH.. sUKe sGT tGk cUte..

A.I.Z.A.T said...

salam..hi kak Taz ;)
igt sy lagi, dulu awak ada gi blog sy, hehe..tp sy jarang update blog dah.hehe.tadi bile check2 entry lama, jupe nma awk antara salah sorang pengomen ;)

wah cute nye adik awk, adik kan? hehe..bukan main karaoke ek..so, till next time.takecare Tiz ;)

http://aizatbest.blogspot.com

SyAmSuL AnUaR said...

Comelnya bertudung..eh owner blog cme comel gk.. =P T'beliak tngk video clip.

taz said...

farid fizi; yup,lesen kereta :)

zaki; u dok dok me tu yang mahal tu :)

omel black; :)

AIZAT; ingat la. hehe. dah lama jugak tak jenguk blog awak. thanks. tapi nama saya Taz bukan Tiz :)

Syamsul Anuar; Thanks :)

Dilakochan said...

adeyh! comel nye dak kecik tu nyanyi! Memikir lagu apeee lah dia nya yi td! ;))