Wednesday, April 20, 2011

Menonton RIO bersama classmates memang pengalaman yang berharga :)






Hai korang! Assalamualaikum :) I curik masa study ni okay sebab satu hari tak online so terasa nak update blog sekarang. Hari tu last day kelas, which means hari Jumaat, i dengan classmates nak spend time together sebab lepas ni 9 bulan kitorang akan tinggalkan UiTM. Lama lagi nak jumpa balik. Seriously memang lama gila. Mesti bila dah start belajar balik rasa awkward sikit. Hehe. Ye ke? Taktau.


Hari tu kitorang nk tengok cerita Rio and makan sama². Rio best sangat. Kelakar. Korang wajib pergi tengok dengan family bawak adik² semua. Hihi. I pun rasa nak tengok lagi sekali. Eh okayy. Back to the topic. Lepas kitorang tengok Rio, kitorang berpecah cari hadiah untuk tukar². Hadiah kos RM5. Guna lebihan duit kelas. Hehee. Nak cari hadiah pun lama ah kan sebab ingat senang ke nak cari? Kalau i, i cari je barang comel² tapi takut pulak nanti bila undi kena bagi dekat budak lelaki kesian diorang terpaksa buat muka comel redha je dapat hadiah macam tu. Jalan terbaik, i beli notebook. Hehee

Okaylahh. Tunjuk gambar sambil bercerita lagi syok kan? :)

Nampak tak popcorn siapa paling besar di situ? Ok dahh shhh!

Selepas tengok Rio.

Jalan² cari hadiah :)




Tukar-tukar hadiah :)

See what i got? :)

Dah tukar hadiah, makan pulak. :) Thanks to Ina and Ima sebab tambah duit kelas beli KFC . Heeheee

Ayam paling besarr. Ok jangan cakap apa-apa.

Nampak siapa pose paling gedik?

Banyak lagi gambar. Taknak bagi entry panjang sangat. So, sila scroll ye. :)



Jalan-jalan cari hadiah.






Undi nak bagi jadiah dekat siapa. Berapa kali undi ntah masa ni. HAHAH


Exchange gift. Paling best. Heheh.
Izuddin ko takde hadiah lagi best dari handwash eh? HAHAH






Bila lelaki dapat hadiah bunga. Ni la dia muka redha. Heheh.

Makan time :)


Ayam seketul dalam mulut.


Ima tolong bezakan makanan dengan keychain eh.

Orang dah bagi ayam dia nak makan bunga.

Kanak-kanak terlebih riang :)



Bersama ketua program :)



Kecik-kecik tak dapat main dah besar jadi macam ni.





That's all for now and thanks for reading. Bye! :)

6 comments:

alin duan said...

ramainya..

taz said...

baru separuh lin. ramai yg tak dapat join. huhu

Syuk Ry said...

mcm best jak tgok rio ni..

taz said...

memang best :) tengok la. confirm tak menyesal.

alin duan said...

sporting je korang kan..bleh kuar sama2..

ferra said...

rasa2 cm penah lak pi tmpat ni. i dlu pon uitm shah alam