Thursday, April 7, 2011

The one and only me :)



Hai korang! :) Entry pertama for this month. Hehee. Rasa loser pulak tak dapat bagi komitmen sepenuhnya dekat blog tersayang. Ececeyy :P Sebagai ganti, i hadiahkan beliau header baru. Gedik kan header i? HAHAH. Baru nak try² edit camtu. Jadi la jugakkan? Ayat pulak nak bajet macam artis. The one and only lah sangat. Eh tapi memang lah i je the one and only yang nama Nurul Tazkiah Jaafar dalam dunia ni. Tak percaya tanya abang Google sekarang.

27 April i dah start final exam. Rasa cepat gila sem ni. Tiba² dah final. Tiba² dah praktikal. Tiba² dah grad. Tiba² dah kahwin. Eh! Hahah. Ok la. Takde apa pun nak update sangat sebab i kat cc ni. Nak balik dah. Nanti i update pasal rombongan Cik Kiah dan kawan² pergi CCM. Ada orang tweet i tanya CCM tu cyber cafe Malaysia ke? HAHAH. Tak lah. CCM tu Companies Commission of Malaysia. Bahasa Melayunya SSM, Suruhanjaya Syarikat Malaysia :) Okey lah. Till then, bye² :)

*header lama* :'(