Tuesday, April 19, 2011

Peperiksaan makin hampir, cuti makin dekat.


Hai sume orang! Saya dah officially habis semua kelas untuk semester ni. Yippieee! Semua orang dah habis last week i baru habis semalam sebab kelas Korea tercicir tak habis lagi. Oh yee. Baru teringat kerja CRG lagi belum siap kena hantar this week. T___T

Tapi dah boleh start study lah untuk final exam. Exam start hari Rabu next week. Tapi sedih sikit. Sebab nanti mesti rindu suasana belajar semula. Bulan 6 ni i start practical sampai bulan 11. Lepas tu pulak i start kelas bulan 3 tahun depan. Lama gila kan? Sekarang dah tukar sistem. Nak ikut negara luar katanya.

Seriously tak sabar nak start practical. Orang lain dok takut², aku pulak yang tak menyabar. Taktau lah kenapa. Nak merasa kerja office agaknya. Lepas tu nanti kena buat audit sampai malam buta baru rasa nak nangis kan? Padan muka.

Okay la. Tu saje for today. Next entry will be about my last day with the classmates. Kitorang tengok RIO. Serius best! Ok bye. Thanks for reading :)


Wish me luck pleaseee *sambil buat muka comel*


3 comments:

abeq89 said...

jgn terbang jauh sgt.. :(

sizuka[Izzati] said...

goodluck for your final, taz~!

taz said...

abeq89; Berlakon je tu. hehe

sizuka[Izzati]; thanks :)