Saturday, May 28, 2011

Insidious. Korang dah tengok?


Assalamualaikum and Good Morning y'all :) Pejam celik pejam celik dah hari Sabtu. Makin nak dekat dengan alam pekerjaan. Fuhhh! InsyaAllah semua lancar. Budak² diploma UiTM dah start mendaftar. Budak² sekolah dah start cuti 2 minggu. Adik² yang bercuti tu pergi la tengok cerita Insidious. Best sangat tak tipu. Tapi SERAM! Hari tu i pergi tengok dengan siblings and cuzzys. Lawak gila. Yang sorang tu sampai terjerit OH MAK KAU!! (OMK) lagi sorang tutup muka dengan beg. Kalau bawak adik i si Joe tu memang bayar tiket free la sepanjang masa tutup muka je. Tengok trailer macam kureng sikit but trust me, it'll worth your RM6 kalau pergi tengok hari Rabu. Tapi cerita tu memang best la. I bagi 4/5 :)


Nabiyah ada dekat rumah Maktok sekarang. Untuk korang yang taktau, i memang tinggal rumah nenek i. Out of all my 12 siblings, i dengan abang tinggal rumah nenek. And kadang² adala jugak adik beradik lain datang tidur sini. Tapi rumah mak ayah i dekat je. Puchong area jugak. Semalam i pergi ambik Nabiyah datang rumah nenek. Alang² dia ada, i nak buat video lagi lah macam hari tu :)



Nabiyah & Adam :)

Sombong budak kecik ni. Tengok la muka dia pun.
Nasib baik comel.




Rupanya dah makin membiak rabbit kat rumah Ayahngah i. Rumah Ayahngah dekat rumah Maktok jugak. Satu tanah. Hehee. Yang last sekali tu paling comel. Mata dia macam pakai eyeliner. :)

Okay la. Thanks for reading. Bye! :)


4 comments:

sizuka[Izzati] said...

haritu download insidious tetiba dapat yang cikai punya.hancur harapan.zzzzzzzz.

wahida idris said...

ramai nye sibling awak. hee

Taz Jaafar said...

sizuka; tgk la kat wayang. lagi best. sound effect dia buat suspen n terkejut je. hehee

wahida; hehe. tp tak rasa mcm ramai pun :)

mia.azlin said...

wahhh bestnye ! teringin pulak nk tgk movie tu. tp nape xpnh nmpk iklan kt tv pun eh ? ahah maybe i yg x up-to-date kot. :D