Thursday, May 26, 2011

This is just an opening. More will come.

Hai korang! :) Rasa awkward pulak taktau nak opening macam mana sebab dah lama tak update blog. I tengah cuti sem kalau korang nak tau. Dah nak dekat 3 minggu pun. Next week dah start practical. Phewww! Takut. Nervous. Risau. Dulu tak sabar sangat sekarang dah macam² pulak perasaan.

Exam was okay kecuali paper last sekali which is FAR450. Macam nak pecah kepala i dalam dewan hari tu. Balik je rasa pening gila kepala sampai 2,3 hari baru kembali normal. HAHAHA. Melampau lah kan. Tapi serius susah i rasa nak menangis puas². Risau sangat result nanti macam mana T___T

Okay lah. Tu je nak update setelah sekian lama memalaskan diri. This is just an opening and more will come next. Don't worry readers. *cakap sorang²*


Last day hari tu @ UiTM Shah Alam.
*bare face* don't expect any make up on me during exam.

Best buddy. Gonna misshhcchhuu :')

Till then, bye! :)


2 comments:

sizuka[Izzati] said...

selamat berpraktikal~!

Taz Jaafar said...

hihii. TQ dear :)