Sunday, October 16, 2011

Day 15 : Your current favorite photo

Ehem ehem. Assalamualaikum :)

Okay tiba-tiba rasa awkward pulak tak tahu nak start macam mana. *bunyi cengkerik*. Hey guys! Lama tak nampak? HAHA #tetiba . I baru nak start blogging balik. Harap²  berpanjangan lah niat ni. Entry ni I sambung pasal 30 Days Project yang dah boleh tukar kepada 3 Years Project sebab dah lama gila tertangguh² and tak sesuai dah dengan nama 30 Days Project. Okay sesiapa rasa blur pergi link ini.

Sebenarnya hari tu ter'stuck sekejap sebab the next in the list is to write about a fanfic. Okayy memang I tak tahu la nak tulis apa pasal fanfic ni. I bukan baca pun and nak karang apatah lagi. So, I tukar la kepada yang lebih senang iaitu Current Photo, sebab dah tak tahu sangat dah ni nak blog pasal apa. HAHA

Okay lah itu sahaja untuk kali ini. InshaAllah kalau esok rajin i update lagi. Bye²! Thanks for reading :)


No comments: