Tuesday, November 8, 2011

Day 16 — A song that makes you cry (or nearly)




Dulu masa dekat sekolah lagu ni famous masa sesi muhasabah diri, qiamullail dan lain lain. 
Yang pasti, mesti nangis time dengar.


Monday, November 7, 2011

Selamat Hari Raya! :D

Okay semua orang tertipu. Taz bukan nak update pasal Raya Aidil Adha. Taz nak update pasal Raya Aidil Fitri yang lepas. HAHAHA. Sebab dah lama sangat malas nak update blog, banyak sangat benda Taz tertinggal nak update. One by one ok? Taz memang nak update semua benda² yang bagi Taz penting dalam hidup Taz  Sebab blog ini adalah sebagai medium untuk cucu cicit Taz gunakan dimasa akan datang untuk mengkaji sejarah nenek moyang mereka. So, lantaklah orang nak cakap blog Taz bosan asyik cerita pasal diri sendiri je. I'm blogging not to impress people. Taz blogging untuk diri sendiri. Okay? :)

Sebab raya dah lama sangat lepas, Taz tak tau nak buat karangan macam mana dah. Sebab dah lupa. LOL. Yang ada hanya gambar untuk dikongsi.

Haii. Omel tak saya? ;)

Jaafar's clan with Maktok.

Family Ayahngah

Family Ayahchik

All the ladies :)

All the gentlemen :)

ALL OF US :)

You're in a candid camera!

Maktok dengan abangnya, Tok Ngah :)

Okay, gambar seterusnya masa beraya dengan kawan² pulak :) Yang dengan kawan² Taz guna scroll box pandai² la korang scroll eh. Nanti terlebih panjang pulak entry ni sebab banyak sangat gambar :P

Open House Aidzat & Elli


Dengan Shamila kesayangan ;)



Shamila, Jehan, Ecca, Hafiz Halim

Jehan, Taz, Elli, Shamila, Ecca, Yuli

Yuli dengan husband. Alololo sweetnyee :)

Pool party *sangat*


Aidzat Fadzlee

Us with Adam.











Rombongan beraya sampai malam! :)



Rumah Aminul. Aminul yang kat tengah spec hitam buat iklan deodorant tu :P
Fikri Nasir

Firdaus Nasir
Fikri Nasir balik. Diorang kembar pembuli.
Fikri bergaya bapok. LOL
Rumah Nasoha. The one with yellow shirt.
Rumah Ayzel.

Rumah Atikah Rahim yang comel :)




Semua sibuk nak tunjuk sifat penyayang -__-"
Last sekali rumah Ustazah kitorang :)







Reunion S.K.Hicom + Potluck session + Raya :)


Potluck!
Taz bawak kek je sebab malas nak fikir nak bawak apa.



Ramai takde dalam gambar. Tapi yang penting, ramai Taz tak kenal sebab dah lama sangat tak jumpa  :(








Rasanya itu je la kot sesi beraya tahun ni. Tahun ni tak banyak beraya rumah saudara mara :( Tapi masa raya haji semalam sampai malam la jugak family Taz beraya. Hihi. Sebenarnya ada lagi sesi beraya dekat office tempat Taz buat internship sekarang. Tapi yang tu entry lain la pulak. InshaAllah. Okay itu saja untuk entry ni. Bye! Thanks for reading :)