Saturday, August 4, 2012

Result.


Hai semua! Seperti biasa, tengah-tengah malam baru nak update blog. Mata tak mengantuk. Lepas dah update ni kena paksa mata untuk tidur. Thought that my sleeping routine will get back to normal after the final exam. Tapi diri sendiri yang tak disiplinkan diri, jangan salahkan orang lain. Haha. Oh by the way, result final exam dah keluar semalam. Not happy with the result. The worst ever for all the 5 semesters. Pointer pun jatuh. But I'm grateful enough that I passed all the subjects and can attend the convocation with all my friends! Everyone seems to experienced the same thing like me as I can see them tweeting, updating their results saying that this semester is the worst. Who said that last semester could help us in increasing our pointer? False hope.

Apa-apa pun result, saya percaya, rezeki berada dimana-mana. Jadi kawan-kawan yang gagal, jangan bersedih. Orang yang berjaya pun pernah gagal. Yang tak capai target macam saya ni, teruskan perjuangan. Rezeki Tuhan sangat luas. Jangan mudah putus asa. Amboii. Kemain bagi kata-kata motivasi. Okay, mata dah rasa mengantuk. Till then, good night!



Despite the worst result of all semesters, I had lots of fun this semester and I can say that  it is the best semester because I have them, my classmates, around. 8 Diplomat is the best! 
(Sebenarnya 8D je, saje bagi nama Diplomat. LEULZ)

Bye! ♥

No comments: