Friday, August 3, 2012

(WARNING! : Cuteness Overload) Day 18 — Whatever tickles your fancy


Hello earthlings! Saya nak sambung 30 days project. And this time is about whatever that tickles my fancy. And due to my longggg hiatus, this blog has been a little left out about the recent stories happened all around me. Not a little, I think tooooo many stories. Haha! Hai korang, say hello to Auntie Taz! Hihi. Yes. Saya dah jadi makcik. Abang saya yang dah berkahwin tu dah ada seorang anak yang sangat sangat comel dan menjadi buah hati kami semua :) 

Nama si comel itu ialah Ameera Balqis binti Muhammad Hafiz. Saya panggil dia Balqis. Ummi dia panggil dia Ameera. Haha. Suka hati je saya nak panggil dan suruh orang lain panggil Balqis jugak. Sebab Balqis lagi best dari Ameera saya rasa. Hehe. Jom tengok gambar si comel Balqis kesayangan kami sekeluarga :)


 Dia suka sangat main kaki dia!


Balqis with her dad, my eldest brother. Look at their similar chin :)


Comel kan comel kan???? Geram sangat setiap kali tengok Balqis, tak boleh nak buat taktahu je. Mesti nak pegang, nak dukung, squeeze her cheeks and all! Petang semalam Ummi dia suap dia bubur nasi. Having her first ever solid food and she got all excited. Tengok la video bawah ni. Excited kemain tak reti duduk diam! Haha

video

Okay itu sahaja buat masa ini. Thanks for reading! Good Night 

1 comment:

sizuka[Izzati] said...

OMG bulatnya si Balqis nihhh!mmg rasa nak squeeze.teeheee.