Saturday, May 25, 2013

Testing


Hai korang! Hiks. Try update blog pakai ipad sebenarnya ni. Haha. Sejak-sejak dah kerja ni macam takde masa langsung nak update blog. Kesian blog ni :( Bukan takde masa tapi takde peluang. Sebab Taz duduk rumah sewa mana ada internet. Nasib baik la ada ipad ni haa. Dah lama dah ada tapi baru terfikir nak cari apps untuk blogger. Haha.

                     
Try upload gambar sekali tapi kat sini takde option nak bagi gambar center pulak. Terpaksa ketengahkan secara manual. Tengok kat web la nanti apa jadi. Haha. Till then, bye!



1 comment: