Friday, November 14, 2014

#SayaJual Kek Coklat Moist Mini Size Sesuai Untuk Doorgift Pelbagai Majlis

Assalamualaikum :)

Hi korang! Taz nak bagitahu yang Taz sekarang ada jual kek coklat size kecik yang macam korang selalu nampak kat Petronas or Shell tu. Sesuai untuk dijadikan sebagai doorgift kalau ada majlis macam bertunang, wedding, aqiqah, doa selamat, harijadi dan lain-lain. Taz jual dalam kuantiti yang banyak tapi kalau nak beli satu pun boleh je tapi kena datang Kota Damansara la hihi.

Kat bawah ni adalah senarai harga kalau nak beli borong;

Kek Coklat 

Size S (bekas dadih bulat) : 
1-100 (RM1.50)
101-1000 (RM1.30)
1000 keatas (RM1.00)

Size M (square 11x11x5) : 
1-50 (RM3.00)
51-500 (RM2.50)
500 keatas (RM2.00)


Size S. 


Size M.



Masa Taz bertunang haritu pun Taz bagi doorgift yang size dadih punya. Taz ada buat pakej sekali dengan paperbag kalau nak mudahkan korang yang nak bertunang or kahwin. Tak payah susah2 fikir packaging untuk doorgift dah. 


Contoh doorgift yang Taz boleh sediakan. Sekarang ni kan senang kalau pakai paper bag and doily paper. Nampak sweet je :) Ni doorgift masa Taz bertunang haritu


Ameera pun nak menyibuk. Nasib baik comel.

Siapa-siapa berminat boleh la Whatsap or SMS nombor ni : 013-3021908 (Taz)

Jangan lupa bagitahu sedara mara, kawan-kawan or orang terdekat yang nak buat majlis tu. Hihi. Thanks for reading. Bye!




1 comment:

Legasi Piston Pecah said...

selalu nampak kek macam ini dekat petronas, tak pernah terfikir nak try. Tapi share ini, menampakkan kene try lepas ni.